RSS Feed

Espatlla de cabrit

2 Gener 2008 by le cuisiner

3 Espatlletes de cabrit, 4 patates mitjanes, 2 Cebes,  3 tomàquets,Pebre vermell dolç,Pebre negre, alls, sal,oli i vi blanc

Abans de començar cal que escalfem el forn a uns 160 graus durant un quart d'hora. Mentre, en una safata i posarem un generós raig d'oli d'oliva verge  i hi posarem les patatones tallades a rondanxes per tal que cobreixin tota la base de la safata, a sobre hi posarem tambe una bona base de ceba ben fina i tallada a cercles. Hi afegirem també una mica de sal i pebre …

[@more@]Posem sobre aqueta base les espatlletes de cabrit i en els llocs que no hi hagi cabrit i posem rodanxes de tomàquet fins a cobrir tota la base de patates i ceba. Pelem els alls i els hi donem un cop de cullera per aixafar-los i els posem per sobre del cabrit i els tomàquets. Salpebrem un altre cop i l’hi afegim un vas de vi blanc. Ho fiquem al forn, a mitja altura, ½ hora a 180graus, passat aquest temps li donem la volta i l’hi tornem a deixar ½ hora més. Ho fem així, donant voltes, fins que estigui ben torradet, entre 80 i 90 minuts depenent del forn.
Si teniu dubtes de si la carn esta feta o no, traieu la safata del forn i talleu el cabrit per veure si la carn és feta o no.


6 Comments

 1. MAssitet ha dit:

  Benvolgut, Benvolguda:
  Em poso en contacte amb tu per consultar-te si podem incloure un enllaç al teu bloc a Olleta de verdures, la nostra bitàcola personal sobre gastronomia. Resulta que volem posar en marxa una nova secció que es diu gastrosfera.cat on volem recollir tots els enllaços que coneixem sobre blocs de cuina i gastronomia escrits en català.
  Sé que no és una petició habitual demanar permís per incloure un enllaç un bloc o un lloc web, però em sembla una deferència: ja que “utilitzo” el teu bloc per “emplenar” el meu, que menys que demanar-te permís?

  Resto atent a la teva resposta i t’agreixo, d’entrada, la paciència per llegir i eventualment respondre aquest missatge.

 2. Massitet ha dit:

  De res!
  La veritat és que dón gust anar trobar blocs tan xul·los com el vostre i fets en català.
  Pot ser encara hi ha esperança i tot…

  Salut!

 3. Roger ha dit:

  Hola,

  porto el blog del Club de Cuines (a clubdecuines.cat), portal de cuina de TV3 i Catalunya Ràdio, i de cara a St Jordi volia demanar als blogs de cuina en català que em recomanessin un llibre de cuina i que em diguessiu en una frase o dos perquè us agrada o el recomaneu. M’ho pots enviar per correu electrònic a clubdecuines@tv3.cat? D’això en vull publicar un text o varis, que servirà tant per conèixer llibres de cuina com per conèixer blogs com el teu…

  Esborra aquest comentari quan vulguis, ja entenc que no va lligat amb el contingut d’aquest text, però no trobava altre manera de contactar.

  Gràcies!

  Roger

 4. La veritat és que dón gust anar trobar blocs tan xul·los com el vostre i fets en català.
  Pot ser encara hi ha esperança i tot…

 5. * Peix del Mar,va dir: no pots veure les meves llàgrimes …

 6. gastropuntcat ha dit:

  Estem preparant un projecte que obrirem a partir del dia 28 d’aquest mes.
  Serà un espai orientat a promocionar la gastronomia catalana i els blocs catalans o de parla catalana de quelcom lloc, hi podrà participar tothom que ho vulgui i en la mida que es desitgi, ja sigui recomanant restaurants, vins, llibres de cuina, botigues, enviant-nos un menú dels plats que ja tingueu publicats, mercats o explicant-nos els actes gastronòmics de la vostre localitat,qualsevol cosa que creieu interessant serà ben rebuda, nosaltres ho publicarem amb un enllaç al espai del blocaire que ho ha proposat per tal de donar-lo a conèixer a tanta gent com puguem.
  En l’apartat de gastroblocs, estem fent un llistat de tots els blocs per províncies, tot i que veiem que fa molt i molt que no publiques i no tenim molt clar si vols ser part del projecte, ens podríes enviar un mail i per confirmar?

  Salut!
  Loles i Núria.
  Gastropuntcat
  http://www.gastropuntcat.blogspot.com

Sorry, the comment form is closed at this time.