RSS Feed

phad thai o fideus d’arròs thailandesos

3 octubre 2007 by le cuisiner

Ingredients:
1 1/2 tassa de fideus d'arròs
50 gr. de tofu (fregit)
1 ràvec petit (tallat a la brunoise)
50 gr maní picat
20 gr de camarons secs
1/2 tassa de ciboulet
2 cebetes
1 tass de dents de drac
6 camarons frescos grans
1 ou – 1 ceba morada petita en fines làmines
2 dents d'all en fines làmines 
Salsa:
1 cullerada sopera de suc de tamarindo o salsa dissolta en aigua
2 cullerades soperes de vinagre
2 1/2 cullerada sopera de sucre
3 cullerades soperes de salsa de peix
1 cullerada petita de pàprika o extracte de tomaquets


Escalfar l'oli en un wok amb la ceba vermella i l'all. Afegir-hi el suc de tamarindo vinagre, sucre, salsa de peix i pàprika o l'extracte de tomàquet.

Incorporar els fideus d'arròs i els camarons secs. Quan els fideus estiguin tendres, s'hi ha d'afegir el tofu i el ràvec.

Remoure ràpidament per mantenir els fideus ben separats. Afegir una cullarada gran d'oli i l'ou batut, per ultim, col·locar els brots de soja, el "cebollino"  el ciboulet i el maní picat.

Per a la presentació s'hi pot afegir una mica de suc de llimona i cilantre fresc picat.

[@more@]


2 Comments

  1. Tugas ha dit:

    Una recepta interessant, m’agraden els brotes de soja

  2. Brotes de soja ha dit:

    El interés por comer sano aumenta día a día y todo alimento que aporte variedad a la cocina es bienvenido en la mayoría de los hogares. Los germinados Tugas, ricos en nutrientes, fáciles de digerir y con pocas calorías, son el elemento perfecto para añadir originalidad a nuestro menú diario.
    Un valor que también ha descubierto la alta gastronomía y que ofrece infinidad de posibilidades a los gourmets más selectos. Como plato principal o como acompañamiento, los germinados sirven para preparar platos tan nutritivos como creativos, de forma rápida y sencilla.

Sorry, the comment form is closed at this time.