RSS Feed

LA SAL

7 juny 2007 by le cuisiner

La sal és un sòlid iònic que es fon a la temperatura de 800,4ºC. i bull, a la pressió atmosfèrica a 1413ºC.

Però això no ho podrem fer a la cuina de casa nostra.No podem arribar a temperatures tan elevades en en les cassoles o les paelles. Quan barrejem l'aigua i la sal es produeix una disolució, que sembla formada per un únic component, de tan transparent com és i és aquesta dissolució la que bullim.

[@more@]


2 Comments

  1. Hola,

    Voldria comentar-te un web on trobar mobiliari per hosteleria.

    Gràcies.

  2. l’estabilitat, la pau, la democratització i el progrés econòmic que comporta el procés d’integració europea i apunta a les aportacions que Catalunya pot fer en aquest progrés. Per aquest motiu, Royo advoca per un enfortiment de l’europeisme en el discurs catalanista evitant atribuir a Europa les conseqüències del desencaix de Catalunya a l’Estat espanyol.

Sorry, the comment form is closed at this time.